Thomas Andras Matthiessen Skelly
Ph.d.-stipendiat
Sektion for Forbrug, Bioetik og Regulering
Rolighedsvej 23
1958 Frederiksberg C
ORCID: 0000-0002-0481-0671
Forskningsinteresser
Mine forskningsinteresser er primært i mad- og måltidssociologien. Mit PhD projekt (MEATSTATUS) beskæftiger sig med madkultur i den grønne omstilling med fokus på kødets status og konkurrende kulinariske forståelser af 'kød', herunder plantebaseret kød. Metodisk benytter projektet sig af kvalitative go-along interviews og fokusgrupper med sociodemografisk forskellige danskere.
Teoretisk er jeg optaget af sociologiske perspektiver på forbrug, følelser, hverdagsliv og samfundsvidenskabelig metodologi.
ID: 323904465
Flest downloads
-
17
downloads
Bad avocados, culinary standards, and knowable knowledge: Culturally appropriate rejections of meat reduction
Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
E-pub ahead of print